Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram

Símptomes positius

Emprenedoria, cooperativisme i trastorn mental

Xavier V. Inglada
Amb un pròleg de Matthew Tree

Títol: Símptomes positius
Autor: Xavier V. Inglada
Publicat: 2016
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rústega amb solapes
Pàgines: 116
Edició: 1a
ISBN: 978-84-16445-11-0
Preu: 16 (IVA inclòs)
  © d’aquesta edició, octubre de 2016. Edicions i Propostes Culturals Andana, Sl
© Xavier V. Inglada
© De les imatges els seus respectius autors o drethavents

Símptomes positius és una narració àgil i entretinguda sobre la història de la primera societat cooperativa catalana creada per persones amb trastorn mental.

El llibre narra l’evolució de Nou Verd des de la seva fundació, l’any 1994, fins a l’actualitat. I ho fa amb rigor i alhora amb un estil literari que busca reflectir l’evolució d’un projecte únic que combina emprenedoria, treball, cooperativisme i salut mental i també, de manera molt més concreta, destaca algunes situacions i vivències del dia a dia d’una empresa diferent: una empresa creada pels mateixos treballadors que, a través del seu esforç i la seva dedicació, han conegut l’essència del que significa la paraula «empoderar-se», això és, fer-se amos de si mateixos i de l’empresa que els acull i ajudar-se mútuament en la consecució de la seva pròpia integració social i laboral.

Xavier Vallès Inglada

Ha publicat contes breus, assaigs i una novel·la, ha participat en diferents projectes relacionats amb la literatura digital.

És llicenciat en Psicologia i Filosofia i màster en Psicoteràpia Integradora Humanista. Actualment treballa com a cap del Servei Prelaboral a la cooperativa Nou Verd de Vilafranca del Penedès, de la qual es soci des de l’any 2014. És psicòleg expert en creixement personal i professional, creativitat i inserció laboral en l’àmbit de la salut mental. També ha participat en la creació i difusió de projectes de sensibilització com ara el concurs d’espots sobre salut mental, diverses accions locals de normalització de les malalties mentals, taules d’entitats, conferències, xerrades...

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |