Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Converses a peu de vinya

50 viticultores del Penedès

Text i fotografies de
Maria Rosa Ferré Galimany

Títol: Converses a peu de vinya. 50 viticultores del Penedès
Autor: Text i fotografies de Maria Rosa Ferré Galimany
Publicat: 2022
Dimensions: 16 x 24 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Pàgines: 564
Edició: 1a
Matèria: Agricultura i igualtat
ISBN: 978-84-16445-76-9
Preu: 30 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Maria Rosa Ferré Galimany

«Les protagonistes d'aquest llibre són dones valentes, que porten el tractor i tota mena de maquinària, que llauren, poden, emparren filferros, esporguen i cullen; dones que surten de casa quan encara és fosc per anar a la vinya, al mercat o a l'hort i que tornen quan el sol es pon; dones que traginen i van a descarregar la verema, portant milers de quilos de raïm, amb tractors de mides impossibles, de dia i de nit; dones que estimen la terra, que porten, administren o treballen en explotacions agrícoles, que dirigeixen cases rurals, que estan al capdavant de cellers i laboratoris, que van on sigui a vendre els seus productes, que estan als consells rectors de cellers i cooperatives... i que, a més, cuiden fills, pares, avis, i encara tenen temps per formar-se, per gaudir, per compartir i per ser felices.»

Maria Rosa Ferre Galimany

Va néixer i viu a Vilafranca del Penedès. Va estudiar Publicitat, Relacions Públiques i Protocol i va treballar durant quaranta anys a Caixa Penedès, on va exercir diferents càrrecs de responsabilitat.

És va iniciar al món de la fotografia als set anys. És totalment autodidacta i es dedica plenament a la fotografia des de l'any 2009; ha guanyat 181 premis i ha realitzat 46 exposicions.

Les seves fotografies apareixen en nou llibres, ha col·laborat amb alguns mitjans de comunicació i ha realitzat diversos treballs de recerca. Ha estat fotògrafa voluntària en molts esdeveniments, ha col·laborat en alguns projectes solidaris i ha estat en diverses ocasions jurat de concursos.

L'any 2016 va rebre el Premi Talent Femení de l'Associació Empresarial del Penedès-Garraf, per la seva trajectòria professional.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |