Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Portada En dansa. Ballant sardanes arreu del món

Ampliar portada

Compartir

On comprar el llibre?

A TOTES LES LLIBRERIES

On comprar el llibre en format eBook?

Format Kindle
Logo Amazon

Logo iTunes

Logo Google Play

Logo Rakuten Kobo

Logo Casa del Libro

Logo el Corte Inglés

Distribueix:

Nus de Llibres, SL
Tel. 973 23 66 11
comercial@nusdellibres.com
www.nusdellibres.com

En dansa

Ballant sardanes arreu del món

Ramon Soriano i Rubió

Títol: En dansa. Ballant sardanes arreu del món
Autor: Ramon Soriano i Rubió
Publicat: 2016
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rústega
Pàgines: 340
Edició: 1a
Matèria: Viatges i aventures. Sardanes
ISBN: 978-84-16445-15-8
Preu: 15 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Ramon Soriano i Rubió

En dansa. Ballant sardanes arreu del món narra de manera novel·lada les aventures que els Dansaires del Penedès han viscut en els seus viatges arreu del món. Malgrat que està basada en fets reals, la seva lectura ens revela que està escrita amb grans dosis d’imaginació i de creativitat, a més d’intriga i misteri, elements indispensables en qualsevol novel·la de viatges i aventures.
Tots aquests ingredients us captivaran amb facilitat i, alhora, us desconcertaran fins al punt de fer-vos dubtar de si allò que llegiu ha passat de debò o és només fruit de la prolífica imaginació de l’autor.

Amb aquesta obra us transportareu a un lloc on del cel cauen puces, descobrireu l’infern, veureu com els nostres protagonistes s’escapoleixen dels llops o com van a parar a una casa de cites... Tindreu notícia de la història d’amor entre un xeic ric i una holandesa aventurera, coneixereu un indret on en comptes d’enterrar els morts a terra els sepultaven drets a la paret... I moltes més aventures i situacions inversemblants que, de ben segur, us sorprendran i faran que passeu una molt bona estona.

Ramon Soriano i Rubió és autor de diversos llibres de sardanistes i de sardanes, amb música i lletra. La seva condició de coordinador de les ballades internacionals dels Dansaires del Penedès i de fotògraf de la colla li ha permès d’acumular experiències arriscades que, en moltes ocasions, ell mateix ha provocat per tal d’aconseguir l’objectiu de fotografiar la colla ballant sardanes als llocs més insospitats del planeta. Ara, en publicar aquest llibre, surten a la llum i mostren la magnitud real d’una obra bastida durant més d’una dècada de viatges extraordinaris.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |