Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Festa Major

Nova edició. Revisada i actualitzada

Antònia Bonell
Quima Ricart

Títol: Festa Major
Autors: Antònia Bonell
Quima Ricart
Publicat: 2023
Dimensions: 21 x 21 cm
Enquadernació: Rustica
Pàgines: 24
Edició: 1a
Matèria: Folklore
ISBN: 978-84-96995-57-4
Preu: 12 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© de les imatges, Antònia Bonell Solsona
© dels textos, Quima Ricart Claver

Festa Major és un conte de Quima Ricart i Antònia Bonell que proposa als nens i nenes la descoberta del bestiari, balls i elements folklòrics i musicals de la festa major de Vilafranca, declarada festa patrimonial d’interès nacional per la Generalitat.

El conte presenta les diferents figures segons l’ordre d’aparició a les cercaviles i processons. Així, van desfilant el drac, diables, trabucaires, àliga, gegants, nans, capgrossos, cotonines, malcasats, panderetes, cercolets, ball pla, figuetaires, bastoners, panderos, gitanes, falcons i, naturalment, els castellers.

El seguici el clou la moixiganga, la imatge de Sant Fèlix i la banda. Cada imatge inclou un text breu que serveix per caracteritzar cada element concret. Es tracta, doncs, d’un conte ideal per explicar als nens i nenes i que aquests interactuïn amb el narrador fent preguntes per identificar les peces, els personatges i els elements que conformen una de les manifestacions festives més riques i singulars de Catalunya.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |