Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Pere Vallribera i Moliné

Una vida per la música

Títol: Pere Vallribera i Moliné / Una vida per la música
Publicat: 2011
Dimensions: 16,4 x 23,4 cm
Enquadernació: Tapa dura
Pàgines: 417
Edició: 1a
Matèria: Música. Història de la música
ISBN: 978-84-96995-51-2
Preu: 45 € (IVA inclòs)
  © d’aquesta edició, 2011
Berta i Manuel Vallribera i Mir i,
Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Dels textos, els seus autors
© De les imatges, els seus respectius autors o drethavents

Les bases sobre les quals es sustenta el prestigi del Mestre Pere Vallribera i Moliné com a músic parteixen de la seva qualitat humana, de la fermesa de les seves conviccions personals i d’una extensa vida en què va fusionar família i professió.

De la seva destacada carrera com a pianista cal remarcar la considerable aportació a la música de cambra, ja que es va convertir en col·laborador imprescindible per a intèrprets i cantants, a Catalunya i arreu, amb diverses gires per tot el món.

La seva impressionant tasca pedagògica, sòlida i efectiva, té continuïtat i es veu reflectida en una legió d’alumnes que el van seguir, tant al seu estudi privat com al Conservatori del Liceu, on va començar impartint la càtedra de piano l’any 1932, i d’on va ser nomenat director al cap de poc temps, fins al 1983.

Tot plegat sense oblidar l’ensenyament d’altres disciplines (harmonia, música de cambra, estètica, història de la música...), les seves variades composicions (sardanes, cançons, obres per a cant coral, goigs, etc.), els seus llibres, conferències, publicacions, etc., que configuren precisament el que dóna títol a aquest llibre.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |