Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Jo sóc la Cu-ca-fe-ra

Txell Aixarch - Marisa Valls
Il·lustracions Ernesto Ferrer

Títol: Jo sóc la Cu-ca-fe-ra
Autors: Txell Aixarch - Marisa Valls
Il·lustracions Ernesto Ferrer
Publicat: 2009
Dimensions: 16,5 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Pàgines: 88
Edició: 1a
Matèria: Folklore
ISBN: 978-84-96995-24-6
Preu: 20 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Txell Aixarch
© Marisa Valls
© Ernesto Ferrer

Hi ha diversos elements del bestiari festiu de Catalunya que són coneguts i reconeguts arreu del país per la seva singularitat: el Drac de Vilafranca del Penedès, els Gegants grossos de Vilanova i la Geltrú, les Guites de la Patum de Berga… i les Cucaferes de Tortosa.

El conte llegenda Jo sóc la Cu-ca-fe-ra pretén principalment donar a conèixer a grans i menuts alguns elements destacats del folklore de les Terres de l’Ebre per tal d’entendre com i per què han passat a formar part del nostre imaginari festiu més immediat. D’altra banda, a partir de la llegenda, podem fer un recorregut històric que ens portarà a descobrir camins, coves, indrets atractius, escenes populars i cançons i danses heretades del passat que sovint han estat a punt de desaparèixer. Amb tots aquests elements, volem aconseguir despertar als més grans emocions viscudes i ensenyar als més menuts a valorar, respectar i estimar el present, veientlo com l’herència d’un passat molt ric.

Pàgines 31 a 36

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |