Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Sant Salvador

Bressol del Vendrell

Lluís M. Udina Castell

Títol: Sant Salvador Bressol del Vendrell
Autor: Lluís M. Udina Castell
Publicat: 2015
Dimensions: 16,5 x 24 cm
Enquadernació: Rústega amb solapes
Pàgines: 98
Edició: 1a
Matèria: Municipis de Catalunya
ISBN: 978-84-16445-04-2
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © Lluís M. Udina Castell

El present treball, que va néixer espontàniament i gairebé sense saber com, és un recull de notes sobre Sant Salvador, res més, però res menys; és a dir, que sense cap pretensió, ni literària, ni religiosa, ni històrica, vol ser un recordatori, un seguit d’apunts que puguin servir el dia de demà per ajudar a fer una veritable i completa història d’aquest bell indret, bressol del Vendrell.

El llibre té dues fraccions: una primera part que va des del Sant Salvador de Mar cap als anys 900-1000 fins als nostres dies, i una segona (Addenda) amb les cases, els edificis i els estiuejants abans de la Guerra Civil, tot i que s’hi facin constar noms més actuals per fer entendre al lector on eren els diferents habitatges. El treball es complementa amb unes quantes dades biogràfiques de destacades personalitats relacionades amb Sant Salvador, per acabar amb una extensa bibliografia dels llibres que hem consultat i que ens han proporcionat informació.

.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |