Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
El viatge de la Shalaka

Dolors Rovira
Anna Mongay

Títol: El viatge de la Shalaka
Autor: Dolors Rovira
Anna Mongay
Publicat: 2012
Dimensions: 21 x 21 cm
Enquadernació: Rústega
Pàgines: 36
Edició: 1a
Matèria: Folklore
ISBN: 978-84-96995-68-0
Preu: 12 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Dolors Rovira
© Anna Mongay

L’agost de l’any 2006 vaig visitar l’Índia acompanyada del meu fill Fèlix, casteller, i un grup d’amics, per fer un reportatge sobre la gran festa del Janmashtami que se celebra cada any a Mumbai.

Les imatges que hi vaig veure, els colors, la música, les olors que impregnaven els carrers, la gent, el menjar, els vestits... i el gran caliu humà que ens va envoltar, van fer que, de tornada, m’animés a escriure aquest conte.

Un conte que tant per a l’Anna com per a mi és màgic! Amb aquest conte volem compartir amb vosaltres totes les sensacions que pot arribar a despertar el fet de compartir una diada castellera, tant si és aquí, a Catalunya, com a l’Índia, al costat dels govindes.

Ens agradaria que aquest llibre, guiat per la Shalaka, servís per homenatjar dues grans cultures, la catalana i la hindú, que tot i ser tan llunyanes en la distància són molt properes en els sentiments i en la manera de celebrar les seves grans diades.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |