Logo instagram
Crear i fer ampolles

Eines per educar la creativitat

Maria Batet
Franc Ponti
Enric Segarra


Títol: El valor d’emprendre. El futur és d’ells
Autors: Maria Batet, Franc Ponti i Enric Segarra
Publicat: 2015
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Tapa Rústega amb solapes
Pàgines: 96
Edició: 1a
Matèria: Educació i empresa
ISBN: 978-84-16445-05-9
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © d'aquesta edició, 2015 Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Maria Batet
© Franc Ponti
© Enric Segarra

El llibre que teniu entre mans és una hibridació. En creativitat es coneix amb aquest nom el fet d’enfocar un projecte des de perspectives completament diferents. Això el singularitza, l’enriqueix i multiplica les possibilitats que sigui innovador. Establir connexions entre diferents realitats i veure nexes on aparentment no hi ha res en comú demana buscar més enllà del que ens és conegut.

I justament és això el que hem fet els tres autors d’aquesta obra. Hem mirat la creativitat des dels àmbits en els quals cadascú de nosaltres estem especialitzats, i n’hem volgut extreure les millors reflexions i pràctiques per apropar al món de l’educació l’aprenentatge de la tan necessària habilitat creativa.

Crear i fer ampolles hibrida, barreja i combina el coneixement de dos àmbits molt distants: el món de l’empresa i el món de l’educació. L’un i l’altre han desenvolupat sabers que poden resultar útils si es coneixen i s’adapten.

Maria Batet (Vilafranca del Penedès, 1966). És formadora, conferenciant i autora de nombrosos llibres i altres materials destinats a l’ensenyament de l’emprenedoria. Entre d’altres, destaquen El valor d’emprendre, el futur és d’ells (amb Francesc Torralba), Emprenedoria (amb Eduard Jiménez) i la col·lecció de materials «Aula Emprenedoria» que compta amb els següents títols: L’empresa en un conte, La creativitat. Un joc d’infants (amb Enric Segarra) i Emprendre a Secundària.

Franc Ponti (Barcelona, 1961). És professor a plena dedicació del departament d’Estratègia, Lideratge i Persones d’EADA, on ensenya creativitat, innovació, negociació i gestió dels conflictes. Viatja constantment per tot el món impartint seminaris, tallers i conferències sobre aquestes matèries.

Enric Segarra (Barcelona, 1967). És professor de la Deusto Business School i ho ha estat també d’ESADE durant més de 20 anys; sempre ha compaginat la docència amb la gestió en empresa. És autor del llibre ¡Empresas Ganadoras!¿Cuál es su Secreto?¿Cuáles sus Estrategias? i de nombrosos articles divulgatius i d’opinió a la premsa nacional i internacional i a revistes especialitzades en l’àmbit de la direcció i gestió d’empresa.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2020 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |