Logo instagram
Restes, rastres, runes i records

Arqueologia, masies, construcció antiga

Benjamí Català Benach

Títol: Restes, rastres, runes i records
Autor: Benjamí Català Benach
Publicat: 2013
Dimensions: 20,5 x 30,5 cm
Enquadernació: Rústega
Pàgines: 356
Edició: 1a
Matèria: Història i patrimoni
Preu: 29 € (IVA inclòs)
  © És propietat de l’autor

Restes, Rastres, Runes i Records de Benjamí Català Benach és el cinquè llibre de gran format que publica l'autor. Els quatre anteriors són: Masies, la Bisbal del Penedès i rodalies (1987), El Montmell, sostre del Baix Penedès (1991), La Bisbal, el llarg batec d'un poble al Penedès (1998) i Bellesa rural al Baix Penedès (2006).

En aquest nou llibre, l'autor insisteix en les matèries que més l'apassionen: l'arqueologia, la història,la construcció antiga, la vida rural, les masies, el poblament del territori, els camins, els cellers i els corrals, els pobles i els llogarrets abandonats...

Sempre des del punt de vista de l'arqueòleg aficionat Benjamí Català ens presenta els resultats de la seva recerca, feta a base de trepitjar el territori. Al llibre hi trobem perfectament classificades i magníficament dibuixades totes les seves observacions i descobertes.

Pel que fa a les il·lustracions, aquestes ocupen més de la meitat del llibre, són fetes a tinta i mostren detalls i vistes difícilment assolibles per la fotografia. Son dibuixos de gran precisió que pretenen mostrar de forma didàctica el ric patrimoni llegat pels nostres avantpassats

Benjamí Català ha hagut de menester boi set anys per completar aquest darrer llibre.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2020 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |